dimecres, 30 de juny del 2010

A que juguem avui? activitats lúdiques, terapèutiques i socio-culturals del Casal d´estiu de Fadir 2010

Guia de Roses, casal Fadir 2010
30/06/2010 - 16:00

Sota el nom A QUE JUGUEM AVUI ? el dijous 1 de Juliol comença el Casal d´estiu de L´Associació FADIR (Fundació d´ajuda al discapacitat de Roses). El Casal, que en un principi s´havia de dur a terme al CEIP Narcís Monturiol, es trasllada al CEIP Els Grecs i estarà ple d'activitats lúdiques, terapèutiques i socio-culturals.

Els pares que justifiquin la impossibilitat de poder portar-los se´ls facilitará el transport. L'horari sera de 10h a 13h i de 16h a 19h i dispossarà de servei de catering per als nens que necessitin quedar-se a dinar. Tanmateix l´horari es podrà ampliar una hora pel matí. FADIR vol que els assistents a aquest casal gaudeixin i es diverteixin amb les activitats programades, les quals seran soci-educatives, lúdiques , culturals, esportives, terapéutiques que serveixen per afavorir el seu desenvolupament. Però sempre des del Joc i la Diversió.

Activitats aquatiques a la piscina municipal i a la platja, musicoteràpia a càrrec de Maria Grimao, equinoteràpia amb L´Unicorni Blanc, ceràmica amb l´escola-taller AnimArt, i un munt d´activitats més, son les propostes del casal.